Trimsalon Eindhoven

Ben je een huisdiereneigenaar en wil je je huisdier wat extra liefde en aandacht geven, maar vindt je dit moeilijk vanwege de stress en verantwoordelijkheden van je leven? Wordt je huisdier word verwaarloosd en voel je je schuldig? De beste manier om je huisdier zich speciaal te laten voelen, is door naar Trimsalon Eindhoven te gaan. De salon biedt een breed scala aan diensten voor het verzorgen van huisdieren. Een team van experts in de salon zal je huisdier de nodige zorg, aandacht en verzorging bieden. Je kunt er zeker van zijn dat het huisdier in veilige handen is en dat er geen ruimte is voor fouten.

Wat wordt er geboden?

Het team is gekwalificeerd in het verzorgen van dieren en heeft medelijden met hen. Ze geloven in het behandelen van huisdieren als een beroemdheid en zorgen ervoor dat ze zich geliefd voelen. De diensten die Trimsalon Eindhoven aanbiedt zijn onder meer epileren, knippen, nagels knippen, ontwarren, scheren, wassen en föhnen. Voor de dieren zijn ook andere kleine behandelingen mogelijk. Als je vragen of twijfels hebt over de verzorging van het huisdier, neem dan gerust contact op met het team. Zij geven deskundig advies om je huisdier beter te verzorgen. Bovendien zullen ze actief alle zorgen over mogelijke verzorgingsbehandelingen aanpakken en oplossen.

Lage prijs

De frisse en geurige look geeft je huisdier een schone uitstraling en zal je dwingen om je harige vriend te blijven knuffelen. Dergelijke diensten worden over het algemeen tegen hoge prijzen aangeboden, maar Trimsalon Eindhoven biedt deze diensten tegen lage tarieven aan. De klant kan tegen een lage prijs het huisdier koninklijk laten behandelen. Er worden het hele jaar door speciale aanbiedingen aangeboden om je te helpen wat geld te besparen. Er zijn ook verschillende pakketten beschikbaar om aan alle behoeften van klanten te voldoen. Klanten kunnen tegen een standaardprijs elk pakket kopen dat het beste bij het huisdier past. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *